Scherm / glas vervangen
Accu / batterij vervangen
Laadconnector vervangen
Power aan / uit vervangen
Earspeaker vervangen
Speaker muziek vervangen
Microfoon vervangen
Camera voor vervangen
Camera achter vervangen
Volume knop vervangen
Backcover vervangen
Simkaart lezer vervangen
Slecht / geen netwerk
Slecht / geen WiFi bereik
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem
Hoofdtelefoon aansluitin
€ 129
€ 55
€ 75
€ 55
€ 55
€ 55
€ 55
€ 60
€ 65
€ 55
€ 50
€ 75
€ 75
€ 70
€ 35
€ 15
€ 35
€ 55

Sony M5 maken

Sony M5 maken in Gouda
De Sony M Telefoons wordt alleen met originele onderdelen gemaakt. Daarentegen is van belang dat vervolgens de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Daarnaast wordt het oppervlak goed schoongemaakt. Zodoende dat Het nieuwe onderdeel perfect past. Immers alle onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Bovendien zijn deze net aan met het blote oog te zien. Zodoende zijn allerlei optische instrumenten wel vereist.

Professioneel en vakkundig wordt de Xperia gerepareerd. Verder als alles op zijn plek gemonteerd is en de lijm gedroogt krijg je jouw xperia weer terug.

Hierna kunnen we extra een tempered glass voor je opplakken. Immers dan gaat je scherm wat langer mee. Anderzijds hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen. Uiteraard met korting.

Sony M5

De Sony M5 is een nieuwe smartphone.  Daarentegen zijn de schermen van Xperia best prijzig. Waardoor het wel zo handig is om de reparatie door ons uit te laten voeren.

Daarnaast vervangen wij voor jou je: accu, laadcontact, camera, knopjes etc. Misschien is het wel zo handig om na de reparatie een praktisch tasje aan te schaffen voor de Xperia. Ook kunnen wij een Temepred Glass plakken welke de levensduur van uw telefoon verlengd.

Concluderend kunnen je helpen bij: softwareproblemen, vastlopen, unlocken, geheugenproblemen, installatie, etc.