Scherm / glas vervangen
Accu / batterij vervangen
Laadconnector vervangen
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem
Hoofdtelefoon aansluiting
€ 120
€ 50
€ 50
€ 35
€ 15
€ 25
€ 60

lumia 550 maken in gouda

Lumia 550 maken

Microsoft Lumia telefoons worden alleen met originele onderdelen gemaakt. Ook dan is het van belang dat de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Alles wordt schoongemaakt en daarna de nieuwe onderdelen er strak in worden gemonteerd. Meeste onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Nog net met het blote oog te zien, allerlei optische instrumenten zijn wel vereist.

Professioneel wordt de Microsoft Lumia gerepareerd. Pas als alles weer recht en goed gemonteerd is in je telefoon en eventuele lijm is opgedroogd krijg je jouw telefoon weer terug.

Hierna kunnen we het hebben over het extra opplakken van een tempered glass waardoor je scherm langer mee kan gaan.

Ook hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting.

Lumia 550

Microsoft Telefoons worden nog steeds gemaakt door het team van Nokia. Onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit. Het wisselen ervan lijkt simpel doch moet wel door een professioneel gedaan worden. Schermen zijn van glas en zijn daardoor de meest voorkomende reparatie. Draag daarom altijd een passende hoes welke ook bij ons verkrijgbaar zijn. Door ons vakkundig winkelpersoneel wordt de juiste hoes zo verkregen. Houdt uw telefoon weg van water. Water komt overal en is daarom moeilijk te bestrijden. Ook hier hebben goede oplossingen voor. Jouw Lumia 550 telefoon is bij ons in goede handen.