Scherm / glas vervangen
Accu / batterij vervangen
Voor camera
Achter camera
Laadconnector vervangen
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem
€ 99
€ 79
€ 49
€ 59
€ 63
€ 35
€ 15
€ 35

HTC One Mini maken

htc one mini maken in Gouda
HTC telefoons worden alleen met originele onderdelen gemaakt. Ook dan is het van belang dat de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Alles wordt schoongemaakt en daarna de nieuwe onderdelen strak worden gemonteerd. Meeste onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Nog net met het blote oog te zien, allerlei optische instrumenten zijn wel vereist.

Professioneel wordt de HTC gerepareerd. Pas als alles weer recht gemonteerd is in je telefoon en alles is gedroogd dan krijg je hem weer terug.

Hierna kunnen we het hebben over het extra opplakken van een tempered glass waardoor je scherm langer mee kan gaan.

Ook hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting.

HTC One Mini

Niettemin is de HTC One Mini wat ons betreft één van de mooiste toestellen die HTC tot op heden heeft  uitgebracht. Met name de achterkant van geborsteld aluminium ziet er prachtig  uit. Reparatie gaat via de voorkant. Anders gezegd, het glas moet eraf. Nee niet het dak daarentegen een risico dat dit glas kan breken voor bijvoorbeeld; het vervangen van accu, laadcontact en andere. Dus als het glas gebroken is kijk dan of je gelijk jouw accu wilt laten vervangen. Ofwel dat de HTC One Mini nog wel goed oplaad. Bij een operatie die toch uitgevoerd dient te worden kan dit net zo goed worden meegenomen.

Schermen van HTC zijn niet duur maar wel bewerkelijk en daarom wel zo verstandig om het door ons uit te laten voeren. De prijs zit hem in de uitvoering en dat merk je.

Misschien ook handig om na de reparatie een praktisch tasje aan te schaffen voor de HTC One Mini.
Ook kunnen wij voor u een glaasje plakken welke de levensduur van uw scherm verlengd.

Tevens kunnen wij helpen bij: softwareproblemen, vastlopen, unlocken, geheugenproblemen, installatie, etc.