Scherm / glas vervangen
Accu / batterij vervangen
Laadconnector vervangen
Power aan / uit vervangen
Earspeaker vervangen
Speaker muziek vervangen
Microfoon vervangen
Camera voor vervangen
Camera achter vervangen
Volume knop vervangen
Backcover vervangen
Simkaart lezer vervangen
Slecht / geen netwerk
Slecht / geen WiFi bereik
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem
Hoofdtelefoon aansluiting
€ 195
€ 30
€ 60
€ 60
€ 55
€ 55
€ 60
€ 55
€ 60
€ 60
€ 30
€ 60
€ 60
€ 60
€ 35
€ 15
€ 25
€ 60

Samsung Galaxy S5 Neo maken

Galaxy S5 Neo repareren
Deze telefoons worden alleen met originele onderdelen gemaakt. Ook dan is het van belang dat de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Alles wordt schoongemaakt en daarna de nieuwe onderdelen er strak in worden gemonteerd. Meeste onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Nog net met het blote oog te zien, allerlei optische instrumenten zijn wel vereist.

Professioneel wordt de samsung galaxy S5 Neo gemaakt. Pas als alles weer recht en goed gemonteerd is in je telefoon en eventuele lijm is opgedroogd krijg je jouw telefoon weer terug.

Hierna kunnen we het hebben over de bescherming van je telefoon. bijvoorbeeld een  tempered glas waardoor je scherm langer mee kan gaan.

Ook hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting.

Samsung Galaxy S5 Neo

Jouw Galaxy S5 Neo is nog steeds een snelle telefoon welke nog perfect werk. Deze telefoon gebruikt het scherm als afsluiting. dat betekend behalve de accu moet voor elk te maken onderdeel het scherm worden verwijderd. Als je scherm al stuk is, vormt dit geen probleem. Maar als je koptelefoon-plug het niet meer doet moet het glas er wel vanaf. De accu kunnen we gratis voor je nameten dan weet je nog hoelang deze meegaat. Het scherm vervangen duurt ongeveer twee uur. ook het laadcontact daarbij vervangen duurt ongeveer een uur.

Anderzijds kunnen wij ook helpen bij software-problemen, unlocken, vastlopen, instellingen, etc.