Scherm glas vervangen
Accu / batterij vervangen
Laadconnector vervangen
Speaker muziek vervangen
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem
Hoofdtelefoon aansluiting
€ 290
€ 60
€ 70
€ 60
€ 35
€ 25
€ 35
€ 70

Samsung Galaxy Note Edge maken

Galaxy Note Edge maken.
Samsung telefoons worden alleen met originele onderdelen gemaakt. Ook dan is het van belang dat de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Alles wordt schoongemaakt en daarna de nieuwe onderdelen er strak in worden gemonteerd.

Meeste onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Nog net met het blote oog te zien, allerlei optische instrumenten zijn wel vereist.
Professioneel wordt de samsung galaxy gerepareerd. Pas als alles weer recht en goed gemonteerd is in je telefoon en eventuele lijm is opgedroogd krijg je jouw telefoon weer terug.

Hierna kunnen we het hebben over het extra opplakken van een ‘tempered glass’ waardoor je scherm langer mee kan gaan.

Ook hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting.

Samsung Galaxy Note Edge

Een super telefoon die bijna een tablet is, dankzij de hoge resolutie met bijgeleverde pen te bewerken. Het scherm wordt in het totaal vervangen. Dat betekend glas, touchscreen en lcd. Dit is 1 onderdeel. Het neemt ongeveer 1 uur in beslag. Ook de accu van deze Note 5 kunnen wij gratis nameten; zo weet u gelijk of deze nog rendabel is.

Misschien handig om na deze reparatie ook eens te kijken in ons assortiment of daar een tasje voor u bijzit voor de Note Edge. Een glaasje extra voor uw scherm plakken wij er graag op voor jou zodat de levensduur van je scherm verlengd wordt.

De meestvoorkomende reparaties doe ik voor je, zoals; Softwareproblemen, vastlopen, unlocken, geheugenprobleem, etc.