Scherm / glas vervangen
Accu / batterij vervangen
Laadconnector vervangen
Waterschade behandeling
Toestel onderzoeken
Software probleem
Hoofdtelefoon aansluiting
€ 360
€ 80
€ 80
€ 35
€ 25
€ 35
€ 80

Samsung Galaxy Note 7 maken

Galaxy Note 7 maken.
Samsung telefoons worden alleen met originele onderdelen gemaakt. Ook dan is het van belang dat de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Alles wordt schoongemaakt en daarna de nieuwe onderdelen er strak in worden gemonteerd.

Meeste onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Nog net met het blote oog te zien, allerlei optische instrumenten zijn wel vereist.
Professioneel wordt de samsung galaxy gerepareerd. Pas als alles weer recht en goed gemonteerd is in je telefoon en eventuele lijm is opgedroogd krijg je jouw telefoon weer terug.

Hierna kunnen we het hebben over het extra opplakken van een tempered glas waardoor je scherm langer mee kan gaan.

Ook hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting.

Samsung Galaxy Note 7

Een geweldige telefoon die in merendeel helaas is ingenomen. Echter, er zijn er nog een aantal in omloop. Deze mensen zijn super tevreden over dit toestel. Het scherm moet in zijn totaliteit vervangen worden. Dat betekend dat glas, touchscreen en lcd als een geheel de fabriek verlaat. Reparatietijd is ongeveer 2 uurtjes werk. Ook kunnen wij de accu gratis nameten, zo weet je of accu nog rendabel is.
Misschien handig om na deze reparatie ook eens te kijken in ons assortiment of daar een tasje voor u bijzit voor de Note 7. Een glaasje extra voor uw scherm plakken wij er graag op voor jou zodat de levensduur van je scherm verlengd wordt.

De meestvoorkomende reparaties doe ik voor je, zoals; Softwareproblemen, vastlopen, unlocken, Geheugenprobleem, etc.